Klaar voor een groot feest?

Beleef de show met de gehele familie!

Na de vele blije gezichten en overweldigende reacties van de afgelopen jaren zet de organisatie het grote Sinterklaasfeest met veel energie voort. Dit met een prachtige Sinterklaasshow groter, mooier en completer dan ooit. Een circa 70 minuten durende show waarbij iedereen word meegenomen in de ultieme Sinterklaas sferen.

Maar als blijkt dat de Pieten iets belangrijks vergeten zijn, breekt er grote paniek uit. Lukt het de kinderen, Goochelaar Bart en de Pieten om het probleem op te lossen voordat Sinterklaas erachter komt?

Samen met de kinderen zal het een dolle boel worden in de zaal. Zingen, springen en vele magische momenten vliegen voorbij.

Hoogtepunten van eerdere jaren

5/5

Prijswinnende show

Eerder is een van onze shows geëindigd in de top 5 van beste Sinterklaasshows van Nederland. ©Gouden Pepernoot

Snel uitverkocht

Voorgaande edities waren snel uitverkocht.

Volle spaarkaart? Wissel deze om voor korting!

5/5

Met korting naar dé Sinterklaasshow

Ja, je leest het goed! Je kunt met hoge korting naar De Party van Sinterklaas. Bij iedere €5,- krijg je bij deelnemende winkels namelijk een spaarzegel. Heb je 10 zegels gespaard, dan ontvang je direct een korting op je ticket. Zo wordt “lokaal shoppen” nog leuker! Dit jaar kun je sparen voor korting in de volgende winkelcentra:

Dé organisatie

De organisatie is zeker geen onbekende in de Sinterklaaswereld. Jaarlijks helpen ze de grote kindervriend op allerlei gebieden. Zo schrijven ze eigen shows voor bedrijven, scholen, verenigingen en werkten ze mee aan diverse Sinterklaas (bioscoop)films en series waaronder; Sinterklaas & Diego: Het geheim van de ring, Het Sinterklaasjournaal, De Club van Sinterklaas, Bennie Stout en vele andere…

Script en organisatie: