Deurne! Klaar voor een Sinterklaasfeest?

Beleef de show met de gehele familie!

Na het grote succes van voorgaande jaren. Is “De Party van Sinterklaas” terug in Deurne met een nieuw Sinterklaasfeest. Laat je verrassen en beleef de magie van Sinterklaas met verrassende acts.

Sinterklaas theatershow

Sinterklaasfeest Deurne

Dat het Sinterklaas in Deurne populair is, is vorig jaar wel gebleken. Binnen korte tijd waren 2 Sinterklaasshows volledig uitverkocht. Natuurlijk zijn we daar enorm trots op en zijn dan ook vereerd dat we dit jaar opnieuw met een nieuwe Sinterklaasshow in het theater zullen staan.

Op woensdag 29 november gaat het wederom één groot feest worden in het Cultuurcentrum Deurne.

Volle spaarkaart? Wissel deze om voor €7,- korting.

Sparen voor korting

Korting? Ja, je leest het helemaal goed. Ook dit jaar kun je wederom sparen voor een flinke korting. Bij iedere besteding van €5,- ontvang je bij deelnemende winkels een spaarzegel. Heb je 10 spaarzegels en dus een volle kaart? Dan heb je direct €7,- korting op een kaartje.

Regulierkaartje: € 19,50 per stuk (zonder korting)

Cultuurcentrum Deurne

Prijswinnend

Eerder is een van onze shows geëindigd in de top 5 van beste Sinterklaasshows van Nederland. ©Gouden Pepernoot

Snel uitverkocht

Voorgaande edities waren snel uitverkocht.

Cultuurcentrum Deurne

Dé locatie

Opnieuw zal het Cultuurcentrum van Deurne omgetoverd worden tot één groot Sinterklaasfeest. Dit prachtige theater heeft plaats voor ca. 375 personen per show.

Sinterklaasshow in Deurne

Pepernoten? Tijd voor een feest

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden. Dus pak pepernoten en geniet van de after-movie van afgelopen jaar.

Dé organisatie

De organisatie is zeker geen onbekende in de Sinterklaaswereld. Jaarlijks helpen ze de grote kindervriend op allerlei gebieden. Zo schrijven ze eigen shows voor bedrijven, scholen, verenigingen en werkten ze mee aan diverse Sinterklaas (bioscoop)films en series waaronder; Sinterklaas & Diego: Het geheim van de ring, Het Sinterklaasjournaal, De Club van Sinterklaas, Bennie Stout en vele andere…

Script en organisatie: