Het grootste Sinterklaasfeest van de regio!

Het Sinterklaasfeest van de regio, nu nog groter!

Na de vele blije gezichten en reacties zet de organisatie het grote Sinterklaasfeest met veel energie voort. Dit met een prachtige Sinterklaasshow groter, mooier en completer dan ooit. Een circa 70 minuten durende show waarbij iedereen word meegenomen in de ultieme Sinterklaas sferen.

Optredens van DéDé Dance, Clown Dico, Swingpiet, magische goocheltrucs van Goochelaar Bart en natuurlijk Sinterklaas met vele Pieten! Na afloop vindt er een Meet & Greet plaats zodat iedereen op de foto kan met Sinterklaas en alle artiesten.

Hoogtepunten van eerdere jaren

5/5

Prijswinnende show

Eerder is een van onze shows geëindigd in de top 5 van beste Sinterklaasshows van Nederland. ©Gouden Pepernoot

Snel uitverkocht

Voorgaande edities waren snel uitverkocht.

Volle spaarkaart? Wissel deze om voor €7,- korting.

5/5

Met korting naar dé Sinterklaasshow

Ja, je leest het goed! Je kunt met hoge korting naar De Party van Sinterklaas. Bij iedere €5,- krijg je namelijk een spaarzegel. Heb je 10 zegels gespaard, dan ontvang je direct €7,- korting op een ticket.

Dé organisatie

De organisatie is zeker geen onbekende in de Sinterklaaswereld. Jaarlijks helpen ze de grote kindervriend op allerlei gebieden. Zo schrijven ze eigen shows voor bedrijven, scholen, verenigingen en werkten ze mee aan diverse Sinterklaas (bioscoop)films en series waaronder; Sinterklaas & Diego: Het geheim van de ring, Het Sinterklaasjournaal, De Club van Sinterklaas, Bennie Stout en vele andere…

Script en organisatie: